DOGGE DOGGELITO

ARTISTEN

Redan som ung i ”The Latin Kings” uppmärksammades Dogge för sin tuffa, energiska och ärliga attityd. Han skrev raptexter med en relevans som engagerade människor oavsett samhällsklass. Med hjälp av unika beats återspeglades livet och kampen i förorten. Som soloartist breddade Dogge sitt musikaliska uttryck ytterligare och steg in i andra rytmer såsom reggaeton och salsaton. Denna musikaliska utveckling resulterade i studioalbumen ”Större än någonsin”, ”Superclasico”, ”Första blatten på månen” och ”Psalm 23”. Dogge är nu också flitigt anlitad som DJ till företag, krogar, festivaler och privata tillställningar.

FÖRELÄSAREN

Baserat på hans egna upp och nergångar i livet inspirerar Dogge barn, ungdomar och vuxna att omfamna sin tro och använda den styrkan i sitt vardagliga liv. Dogge berättar om de möjligheter som ett liv i samspel erbjuder människor och om hur viktigt det är att individer från olika etnisk bakgrund integreras i samhället.
Mångfald är styrka så länge vi alla behandlar varandra med respekt och ett öppet sinne utan hat eller fördomar. Alla kan ta kontroll över sitt liv och hitta sin egna väg till lycka och välstånd.

BOKA ARTIST